Velgen

Stalen velgen

Bent u op zoek naar staal velgen voor uw zomer of winterbanden.

Wilt u een extra set staal velgen aanschaffen voor uw zomer of winterbanden? Of heeft u per ongeluk een stalen velg kapot gereden? Niesing Wheel is de geschikte partner om u te adviseren wat voor u de juiste velg is.

Maten in staal velgen.

Ons assortiment staal velgen bestaat uit velgen van 13 tot en met 17 inch. De prijs van de staal velgen is afhankelijk van de grootte en is per stuk.

Staal velgen bestellen bij Niesing Wheel.

Lichtmetalen velgen

Niet iedere lichtmetaal velg past op iedere auto. Zo moet de maat van het wiel geschikt zijn voor de auto, moet het aantal bevestigingspunten kloppen en mogen velgen ook niet te ver naar binnen of naar buiten vallen. Om onderscheid te maken tussen alle pasvormen van de velg zoals steekmaat en ET-waarde.

Bij Niesing Wheel kunt u terecht voor lichtmetalen velgen voor alle auto’s. Of het nu Audi, BMW, Honda, Golf, Alfa Romeo Mercedes, Opel, Renault, Volkswagen,Volvo en nog vele meer automerken moeten zijn, u heeft bij Niesing Wheel de scherpste prijzen voor uw lichtmetalen velg.

Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende inch maten. Hoe hoger de inch maat, de groter is de velg. Wanneer je een grote maat velg hebt zal je band juist kleiner worden. De band wordt namelijk om de velg gespannen en wanneer deze velg groter hoe groter de band wordt, waardoor hij dunner wordt. Niesing Wheel verkoopt vrijwel alle maten velgen. Dit zijn de maten velgen die wij kunnen leveren, standaard maten zijn : 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch en 17 inch. Ook de wat grotere maten kunt u bij Niesing Wheel  verkrijgen zoals : 18 inch, 19 inch, 20 inch, 21 inch, 22 inch, 23 inch en 24 inch.