Autobanden

Nieuwe banden

Nieuwe banden koopt u niet alleen om de veiligheid, maar ook om die van anderen. Tussen de banden zitten enorme verschillen.
Zo zijn een aantal banden ronduit gevaarlijk! Bekijk eerst de autobandentest voordat je nieuwe banden bestelt. Daarom raden wij altijd aan om bij Niesing Wheel gratis informatie op te halen. Dit doen wij niet zomaar, maar voor uw veiligheid en die van anderen.

Tweemaal per jaar voert de ANWB en de ADAC een uitgebreide autobandentest uit. Eenmaal voor zomerbanden, en eenmaal voor winterbanden. De nieuwe winterbandentest staat onder WINTERBANDEN! Hun testen de veiligheid van de autobanden uitvoerig. Verder laten we ook milieu eigenschappen meewegen, zoals rolweerstand, slijtvastheid en geluidsproductie. We vergelijken autobanden van onder andere Continental, Michelin, Dunlop, Bridgestone, Fulda, Nokian, Goodyear, Semperit,
Hankook, Pirelli, Vredestein,  en nog vele meer. Bij Niesing Wheel kunt u de testresultaten laten vergelijken, bijvoorbeeld de banden die je nu gebruikt en de beste autobanden uit de tests.

Gebruikte banden

Wij van Niesing Wheel bieden u niet alleen nieuwe banden aan maar ook gebruikte banden.

Wij kopen grote partijen gebruikte zomer- en winterbanden of all season banden van leasemaatschappijen door heel Europa op. Uitsluitend  merkbanden zo als Continental, Michelin, Vredestein, Pirelli, Dunlop, Goodyear, Fulda en nog vele meer. Uiteraard worden deze door ons grondig gecontroleerd en getest op beschadigen. Deze merkbanden hebben een profieldiepte van minimaal 4 tot 7 millimeter en kunnen nog  jaren mee. Wij stellen u gerust dat wij  zeker 75% van de gebruikte zomer- en winterbanden of all season banden soorten op voorraad hebben. Dat geldt tevens ook voor nieuwe zomer- en winterbanden of all season banden. Wij beschikken over 24 inch monteermachine en balanceermachine. U wordt er goed en snel geholpen.

Gebruikte banden van Niesing Wheel zijn het alternatief voor iemand die iets minder wil uitgeven en een kwalitatief goede band wil hebben.